Η ύπαρξη συστήματος συναγερμού στο χώρο που επιθυμούμε να ασφαλίσουμε, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι υπηρεσίες του Κέντρου Λήψης Σημάτων Συναγερμού και εικόνας της Spartan Security.

Η επιλογή του συναγερμού σχετικά με το ποιο σύστημα είναι κατάλληλο και ταυτόχρονα αξιόπιστο για το χώρο, δεν είναι μια απλή υπόθεση, καθώς τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Για το λόγο αυτό, προτείνουμε πριν την αγορά και την τοποθέτηση του συστήματος ασφάλειας, να συλλέξετε προσεκτικά τις πληροφορίες για το συναγερμό που χρειάζεστε, τις προδιαγραφές, το είδος, (ενσύρματος, ασύρματος, υβριδικός), την προέλευση, τον κατασκευαστή, την παρεχόμενη εργοστασιακή εγγύηση καλής λειτουργίας και τις διαθέσιμες πιστοποιήσεις καλής ποιότητας ISΟ.

Ιδιαίτερη σημασία έχει η επιλογή του τεχνικού/εγκαταστάτη που θα τοποθετήσει το σύστημα, ο οποίος θα πρέπει να έχει τεχνική κατάρτιση καθώς και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος security, η οποία αποκτάται από την Ελληνική Αστυνομία και μεταξύ άλλων ελέγχει: ποινικό μητρώο, πιθανή χρήση ναρκωτικών ουσιών και ψυχολογικά προβλήματα του κατόχου της άδειας. Τα ζητήματα αυτά προβλέπονται από τις Αρχές ώστε να καθιστούν ικανό τον τεχνικό, προκειμένου να του εμπιστευτείτε θέματα που αφορούν την ασφάλειά σας. Ζητήστε, λοιπόν, να σας επιδείξει την άδειά του και ενδεχομένως κάποια δείγματα άλλων έργων του, πριν του πείτε σε ποιο δωμάτιο πρέπει να δώσει περισσότερη βάση, ή πριν του υποδείξετε τα αδύνατα σημεία για την ασφάλεια του χώρου σας. Μην αμελήσετε να ζητήσετε στον τεχνικό να σας κάνει επίδειξη του χειρισμού του συναγερμού σας, π.χ. όπλιση, αφόπλιση, παράκαμψη ζώνης κ.α. Είναι υψίστης σημασίας να γνωρίζετε τις λειτουργίες του συστήματος ασφαλείας σας, για να μπορείτε να αντιμετωπίσετε αμεσότερα όποιο πρόβλημα προκύψει. Επίσης, μην σας διαφύγει να ενημερωθείτε για το after-sale service / συντήρηση του συστήματος, καθώς και για τις υποχρεώσεις σας για καλή χρήση και την άμεση άρση των βλαβών.

Σε περίπτωση που ήδη έχετε προνοήσει να εγκαταστήσετε συναγερμό και ενδιαφέρεστε για σύνδεση στο Κέντρο Λήψης Σημάτων, αρκεί να γίνει ένας έλεγχος στο υπάρχον σύστημα για αποκατάσταση πιθανών ζημιών, φθορών κ.λπ. Να σημειωθεί πως ο τεχνολογικός εξοπλισμός του Κ.Λ.Σ.Σ της Spartan Security είναι συμβατός με όλους τους τύπους κεντρικών μονάδων των σύγχρονων συστημάτων συναγερμού, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή και την προέλευσή τους.

Η τοποθέτηση συναγερμού στον ιδιωτικό σας χώρο αποτελεί αναμφισβήτητα την σωστότερη και πιο αποτελεσματική λύση προστασίας. Αξιοποιήστε τον απόλυτα συνδέοντάς τον με το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Spartan Security, για υπηρεσίες ασφαλείας πάνω από τις προσδοκίες σας.

synagermos site