Στρατηγική επιλογή
και αποκλειστικότητα της Spartan Security
για την απόλυτη ασφάλεια
των εγκαταστάσεων της
ακόμη και σε κρίσιμες καταστάσεις,
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ!

 

               

 

 

 

Γιατί να επιλέξετε τη Spartan Security

H Spartan Security είναι το πιο σεβαστό όνομα στο χώρο της ασφάλειας στην Ελλάδα και η καλύτερη λύση στο δίλημμα της δικής σας ασπίδας προστασίας από το 1989. 

  • Στις εγκαταστάσεις της Spartan Security τα πάντα είναι διπλά! Με στόχο την απόλυτη ασφάλεια ακόμη και σε καταστάσεις, εστιάζει στο απόλυτο Back-Up του εξοπλισμού της, που παρέχει πραγματικά αδιάλειπτη λειτουργία.
  • Η διαχείριση του χρόνου λήψης σήματος κ τηλεφωνικής επέμβασης από το Κέντρο Λήψης Σημάτων, είναι οι αμεσότερες στην Ελλάδα, χάρη στα ιδιόκτητα δίκτυα οπτικών ινών που διαθέτει κατά αποκλειστικότητα. Με τον τρόπο αυτό η ηλεκτρονική ασφάλεια που παρέχεται κατέχει εξέχουσα θέση στον κλάδο των Κέντρων Λήψης Σημάτων σε πανελλαδικό επίπεδο.
  • Enterprise Resource Planning. Το αυτό ιδιόκτητο πληροφοριακό σύστημα της Spartan Security αποτελεί άλλη μια αποκλειστικότητά και στρατηγική επιλογή της Spartan, εφόσον δημιουργεί υποδομή, παρέχει εργαλεία που στηρίζουν την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξή της, ενώ σηματοδοτεί μια νέα εποχή στον κλάδο, με την Spartan Security ηγέτιδα δύναμη στην ανάπτυξή του.
  • Oι εγκαταστάτες και τεχνικοί υπεύθυνοι των συστημάτων ασφαλείας που φιλοξενούνται στην Spartan Security, έχουν κατά αποκλειστικότητα την δυνατότητα, να βλέπουν on-line τα σήματα των συνδρομητών τους μέσω του Voyager, που εκτός αυτού, τους παρέχει εξαιρετικές διαδραστικές δυνατότητες στην συνεργασία τους με το Κέντρο Λήψης Σημάτων.
  • Η στενή συνεργασία της Spartan Security, στρατηγικής σημασίας, με ένα τεράστιο δίκτυο τεχνικών ασφαλείας και εξειδικευμένων επιχειρήσεων στην φυσική φύλαξη πανελλαδικά, της δίνει την δυνατότητα κάλυψης και του πιο απαιτητικού πελάτη, όπως: λιμάνια, αεροδρόμια, ξενοδοχειακές μονάδες, εργοστάσια και άλλα μεγάλα έργα κύρους και υψηλών απαιτήσεων.
  • Η Spartan Security είναι ο πρώτος κεντρικός σταθμός στην Ελλάδα που τόλμησε να φιλοξενήσει πολλές εκατοντάδες αναγνωρισμένων και αξιόπιστων επιχειρήσεων ασφαλείας κάτω από την ίδια στέγη. Το εγχείρημα αυτό, ενώ έκρυβε πολλές αντικειμενικές δυσκολίες κατάφερε να ολοκληρωθεί με επιτυχία, χάρη στην εντιμότητα, το ήθος, την διαφάνεια, τα επιχειρηματικά εργαλεία, τον επαγγελματισμό και κυρίως την εμπιστοσύνη που ενέπνευσε και εξακολουθεί να εμπνέει στον ευαίσθητο κλάδο της ασφάλειας, όλα αυτά τα χρόνια.
  • Η αδιάλειπτη 24ωρη λειτουργία της Spartan Security για πάνω από 28 χρόνια, οι χιλιάδες ενθουσιασμένοι συνδρομητές και οι εκατοντάδες μακροχρόνιοι συνεργάτες της, την εδραιώνουν στο χώρο, σαν τη μακροβιότερη, ισχυρότερη και πιο καταξιωμένη Ελληνική επιχείρηση υπηρεσιών ασφαλείας.