Από τότε που θυμάμαι να υπάρχει συναγερμός στο κτίριό μας, έχουμε αλλάξει κάμποσους παρόχους. Πάντοτε υπήρχε κάτι που μας προβλημάτιζε. Βρήκαμε τη Spartan από μια διαφήμιση στην τηλεόραση και μιλήσαμε μαζί τους. Από τότε, όλα μας τα προβλήματα λύθηκαν. Μετά την εγκατάσταση του νέου συστήματος, όλοι έμειναν και παραμένουν ευχαριστημένοι.

Να είναι καλά ο κουμπάρος μου που πρότεινε τη Spartan! Μετά από ένα μακρύ ιστορικό κακής αντιμετώπισης περιστατικών, έως τώρα, δεν ξέραμε πια τι άλλο να κάνουμε. Θεωρώ όμως ότι η Spartan απέδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μπορώ και παρακολουθώ καλύτερα το χώρο και είμαι πολύ πιο ήσυχος. Σας ευχαριστώ.

Αξιότιμοι κύριοι, Με το παρόν, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την πολύ υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχετε. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 29/01/2016, τηλεφώνησα στο Κέντρο σας και ενημέρωσα πως έχω ένδειξη ότι η μπαταρία του συστήματος συναγερμού της οικίας μου έχει εξασθενήσει. Αμέσως, το πρόβλημά μου ελέγχθηκε και αφού διαπιστώθηκε ότι αυτό ισχύει, με διαβεβαίωσαν πως σήμερα 01/02/2016 θα με επισκεπτόταν τεχνικός σας για την αλλαγή της. Πράγματι, σήμερα κατά τις 10 το πρωί ήλθε ο τεχνικός και μέσα σε 10 λεπτά είχε ολοκληρώσει την εργασία και τον απαιτούμενο έλεγχο καλής λειτουργίας. Μου έκανε εντύπωση η ευγένεια των συνεργατών σας, η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα των ενεργειών τους.Ιδιαίτερα με εντυπωσίασε η δυνατότητα που μου δώσατε να εξοφλήσω με την χρεωστική μου κάρτα, δίδοντας στον τεχνικό σας τη σχετική συσκευή. Παρακαλώ, διαβιβάστε τα συγχαρητήριά μου στο διοικητικό και τεχνικό σας προσωπικό. Με εκτίμηση, Μίρκος

Στα 2 χρόνια που είμαι πελάτης της spartan, η εμπειρία μου είναι απόλυτα ικανοποιητικη. Ξεκίνησε από την άμεση καταγραφή των αναγκών μου και την ταχύτατη εγκατάσταση του εξοπλισμού και συνεχίζεται με την απρόσκοπτη και χωρίς περιττές οχλησεις παρακολουθηση του χώρου μου.

Είμαι απίστευτα ικανοποιημένη από τη Spartan Security και το κέντρο λήψεως σημάτων συναγερμού. Τα παιδιά που με ενημερώνουν με καλούν πάντα άμεσα και είναι τόσο ευγενικοί που χαίρομαι να τους ακούω. Ειδικά αν έχει χτυπήσει ο συναγερμός από δικό μου λάθος! Χαχα!! Ρία Α.

Με λένε Χριστίνα και διατηρώ κατάστημα τροφίμων στο κέντρο της Αθήνας, είμαι αρκετά χρόνια πελάτισσα στη Spartan Security .Το καλοκαίρι του 2012 αφού φύγαμε για διακοπές υπήρξε μία βλάβη στα καλώδια της ΔΕΗ στην περιοχή και έμεινε το κατάστημα χωρίς ρεύμα, οι χειριστές του κέντρου με ενημέρωσαν άμεσα και τα προϊόντα μου δεν χάλασαν, σκεφτείτε μόνο τα παγωτά, τυριά και αλλαντικά να έμεναν χωρίς ρεύμα για 10 μέρες. Χριστίνα Χ.

Μετά από επανειλλημένες κλοπές στο εργοστάσιο μου αποφάσισα να έχω τον έλεγχο του ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει στο εργοστάσιο της ώρες που θα έπρεπε να είναι κλειστό. Φυσικά ο κλέφτης αποκαλύφθηκε και χωρίς τον έλεγχο ωραρίου δε θα ήξερα ακόμη ποιος συνεργάτης μου με προδίδει. Δε θα άλλαζα την υπηρεσία με καμία άλλη.

Πλέον με την εφαρμογή ECHO νιώθω ασφαλής και εγώ η ίδια. Μια φορά μάλιστα έτυχε να βρίσκομαι μόνη στο σπίτι του φίλου μου, ο οποίος δεν έχει συναγερμό, και άκουσα θόρυβο στην αυλή. Ένιωσα να απειλούμαι και έστειλα αμέσως σήμα κινδύνου στο κέντρο. Φυσικά, μέσα σε λίγα λεπτά έφθασε και η αστυνομία. Ο επίδοξος ληστής βέβαια πρόλαβε να γίνει καπνός αλλά τουλάχιστον ξέρω πως δε κινδύνεψα.

Διατηρώ κατάστημα λευκών ειδών και έχω χρόνια συναγερμό αλλά είχα αλλάξει πολλά κέντρα λήψης σημάτων, κανένα δεν με ικανοποιούσε απόλυτα, λόγω έλλειψης ταχύτητας ανταπόκρισης. Ώσπου μια φίλη μου, μου πρότεινε την Spartan Security. Τον 3Ο χρόνο που είχα βάλει τον συναγερμό και κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών μου στο χωριό με ειδοποίησε η εταιρία για σήμα πυρανίχνευσης. Είχε γίνει βραχυκύκλωμα και οι σπινθήρες έφεραν φωτιά. Ειδοποιήθηκε αμέσως η άμεση δράση και κατ’ επέκταση η πυροσβεστική και σώθηκα από τα χειρότερα! Πλέον είμαι χρόνια πελάτης της Spartan Security και την εμπιστεύομαι με τυφλά μάτια.. Αφού μας προσέχουν με τα δικά τους!!

Ονομάζομαι Χ. Ιωάννης και είμαι διευθυντής ενός ομίλου επιχειρήσεων που αριθμεί πάνω από 10 καταστήματα πανελλαδικά και απασχολεί περισσότερους από 100 υπαλλήλους. Την Παρασκευή 30-10 και ώρα 01:50 τη νύχτα έλαβα μια κλήση από την Spartan Security και έντρομος ενημερώθηκα πως σε ένα από τα καταστήματά μας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης κάποιος εισέβαλε στο χώρο εκτός του προβλεπόμενου ωραρίου, αφόπλισε το σύστημα- χωρίς να έχω κάποια τέτοια ενημέρωση - γεγονός που μου κίνησε υποψίες…Ειδοποιήθηκε αμέσως η άμεση δράση η οποία κατέφθασε στο χώρο και διαπιστώθηκε ότι ο εισβολέας ήταν πρώην υπάλληλος με τον οποίο βρισκόμαστε σε δικαστική διαμάχη μετά την απόλυση του και ήθελε να αποσπάσει κάποια σημαντικά έγγραφα για αυτόν από το 1 κατάστημα…Αισθάνομαι πλέον 100% ασφαλής και σίγουρος πως ότι και αν συμβεί, η ενημέρωση μου θα είναι άμεση. Συγχαρητήρια! Χ.Ιωάννης

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΝΙΚΟΣ Β.. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ SPARTAN SECURITY ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΣΦΑΛΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΥΣ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ SPARTAN SECURITY ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ SMARTPHONES TO ECHO. MIA ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ SPARTAN SECURITY ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΙΣ 27/10/15 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ 2 ΙΧ ΚΑΙ 1 ΜΗΧΑΝΗΣ. ΑΜΕΣΩΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ SPARTAN SECURITY ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΩΘΗΚΑΝ ΖΩΕΣ .ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΙΚΟΣ Β.

Σαν νέος επαγγελματίας στο χώρο των κοσμημάτων, ήθελα να ασφαλίσω τον χώρο μου. Μετά από αρκετές μέρες είχα καταλήξει σε κάποιες εταιρίες. Επέλεξα την SS γιατί μου έκανε εντύπωση η επιμονή της για τοποθέτηση GPRS καθώς μου εξηγούσαν πολλές φορές τα πλεονεκτήματά του, σε σχέση με τους συμβατικούς τρόπους μετάδοσης των σημάτων. Λίγους μήνες αργότερα, έγινα στόχος διαρρηκτών, όπου για να είναι σίγουροι, έκοψαν τα τηλεφωνικά καλώδια της πολυκατοικίας, που στο ισόγειο είναι το κατάστημα μου. Νόμιζαν πλέον πως ο συναγερμός απλά θα ακούγεται στο χώρο και θα έκαναν την δουλειά τους ανενόχλητοι. Όμως δεν ήξεραν για το GPRS που λειτουργούσε, σε μερικά λεπτά ήμασταν στο χώρο και εγώ και η Αστυνομία. Αισθάνομαι τυχερός που τελικά επέλεξα να συνεργάζομαι με επαγγελματίες.

Είμαι ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στην περιοχή της δυτικής Αττικής με συναγερμό συνδεδεμένο στο κέντρο της Spartan Security. Κάποιο βράδυ Σαββάτου, κάποιοι πελάτες ήπιαν παραπάνω και άρχισαν να λογομαχούν και να ενοχλούν άλλους πελάτες. Πάτησα τότε το ειδικό button πανικού που μου είχε συνδέσει ο εγκαταστάτης μου και το κέντρο ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία, η οποία βρισκόταν εδώ μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι, γλύτωσα τις υλικές ζημιές στο κατάστημά μου και κατ’ επέκταση τα χειρότερα! Σας ευχαριστώ για τις άμεσες ενέργειές σας!

Η επιχείρησή μας είναι σίγουρα μια δύσκολη περίπτωση. Εδώ και κάποια χρόνια, μετά την εμφάνιση των πρώτων προβλημάτων ασφαλείας, ψάχναμε τον κατάλληλο συνεργάτη που θα μας παρέχει αυτά που χρειαζόμαστε για την ασφάλειά μας. Παρόλο που οι "δοκιμές" ήταν επίπονες, τελικά ανακαλύψαμε τη Spartan. Από την εγκατάσταση, ώς το ECHO ή ακόμα και τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τη συνδρομή μας, όλα πήραν από πάνω μας το άγχος και τη δυσκολία. Ευχαριστούμε!

Χρόνια συνδρομητής στη Spartan Security και αποφάσισα πέρυσι να συνδέσω και το φωτοβολταϊκό πάρκο μου. Κάποιο βράδυ, 2 άτομα προσπαθούσαν με λοστούς να βγάλουν τον μετασχηματιστή από τις κολώνες εκτός του πάρκου. Το κέντρο της Spartan Security, αφού είχε ειδοποιήσει την Άμεση Επέμβαση και την Αστυνομία, με ενημέρωσε ότι υπάρχει πρόβλημα στο φωτοβολταϊκό πάρκο. Έτσι, με γλύτωσαν από μεγάλη ζημιά μας και η Άμεση Επέμβαση της Spartan Security μετέβη άμεσα και οι επίδοξοι κλέφτες τράπηκαν σε φυγή! Σας ευχαριστώ, συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε!

-ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΓΕΩΡΓΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. ΔΙΑΘΕΤΩ ΜΑΝTΡΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΗ SPARTAN SECURITY, THN ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΘΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SPARTAN SECURITY ΟΤΙ ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΩ ΕΛΕΓΧΟ ΩΡΑΡΙΟΥ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ SPARTAN ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΑ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΚΑΘΩΣ Η ΜΑΝΤΡΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ SPARTAN ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ 100 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ. ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ SPARTAN SECURITY ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΛΥΤΩΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΕΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΣΠΕΙΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

Ως διοργανωτής εκδηλώσεων αποφάσισα σε ένα μεγάλης εμβέλειας πολιτισμικό φεστιβάλ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία στατικής φύλαξης της Spartan Security. Οι φύλακες, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξαν άψογοι επαγγελματίες και όχι μόνο παρείχαν φύλαξη αλλά έδειξαν και το ανθρώπινο πρόσωπο τους καθοδηγώντας τον κόσμο και βοηθώντας το προσωπικό. Σίγουρα θα επέλεγα ξανά την υπηρεσία Στατικής φύλαξης της Spartan Security.

Νιώθω τους ανθρώπους της Spartan Security σαν μέλος της οικογένειάς μου. Θυμάμαι πως με πρόσεχαν όταν ήμουν 10 χρονών και συνδέθηκαν στο ΚΛΣ οι γονείς μου το 1991, ως σήμερα που 34 χρονών και φυλάνε τα δικά μου παιδιά, σε νέο σπίτι, με νέα μηχανήματα και νέους ανθρώπους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο. Γιώργος Σ.