Άμεση επέμβαση και περιπολία: Η καταλυτική σημασία τους

Θέλετε να αναδημοσιεύσετε αυτό το άρθρο στην ιστοσελίδα σας,  να εκτυπώσετε, να αναπαράγετε και να το διανείμετε;

Μπορείτε  μόνο εφόσον φαίνονται καθαρά το λογότυπο της Spartan Security και το σχετικό ενεργό link.

 

amesi epemvasi 1

Η ενεργοποίηση ενός συναγερμού αποτελεί γεγονός που συνδέεται με φόβο για τους ιδιοκτήτες  και με αγωνία για την ύπαρξη εισβολέα στην ιδιοκτησία τους.  Εάν και υπάρχουν πιθανότητες λανθασμένου συναγερμού ή αλλιώς ψευδοσυναγερμού (εξαιτίας παραγόντων όπως έντομο στον αισθητήρα κτλ.), κανείς δεν θέλει να ρισκάρει μια ενδεχόμενη συνάντηση με κάποιον εισβολέα.

Με άξονα, λοιπόν, τη δική σας προστασία και την αίσθηση ασφάλειας, η Spartan Security παρέχει δύο υπηρεσίες που καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την όποια εισβολή στον προσωπικό σας χώρο.   Οι υπηρεσίες αυτές είναι η Άμεση Επέμβαση και η Περιπολία.

Άμεση Επέμβαση

Με την Άμεση Επέμβαση, η Spartan Security εγγυάται άμεση άφιξη των εκπαιδευμένων φρουρών μας στον χώρο σας, σε περίπτωση συναγερμού.  Με την ενεργοποίηση του σήματος συναγερμού, ενημερώνεται απευθείας η Άμεση Επέμβαση και στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης. Ακολούθως, ένα όχημά μας καταφθάνει στην ιδιοκτησία για να διαπιστώσει, με εξωτερικό περιμετρικό έλεγχο, την αιτία πρόκλησής του. Εάν διαπιστωθεί διάρρηξη, ειδοποιείται ευθέως η Ελληνική Αστυνομία, ενώ οι άνθρωποί μας δεν αποχωρούν μέχρι η άμεση δράση να καταφτάσει στον χώρο. Εάν οι ιδιοκτήτες βρίσκονται μέσα στην ασφαλιζόμενη κατοικία, μπορούν ακόμα και χωρίς την πρόκληση συναγερμού να καλέσουν την υπηρεσία Άμεσης Επέμβασης στην περίπτωση που υποψιάζονται διάρρηξη. Σε συνθήκες όπου οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν από τον χώρο φύλαξης, ενημερώνονται για την ουσιαστική ή λανθασμένη αιτιολογία του συναγερμού και κατά τον τρόπο αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχούν και να σπεύσουν δίχως λόγο.

Περιπολία

Κάθε οικία και τα μέλη αυτής, έχουν την ανάγκη να νιώθουν πως κάποιος εκεί έξω φυλάει τον προσωπικό τους χώρο και είναι ικανός να προλάβει οποιαδήποτε προσπάθεια εισβολής. Για τον λόγο αυτό, η Spartan Security παρέχει στους πελάτες της την υπηρεσία της περιπολίας.  Με την υπηρεσία αυτή, κάθε χώρος φύλαξης προστατεύεται από οχήματά μας με εκπαιδευμένους φύλακες. Τα οχήματα αυτά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα διέρχονται από την ασφαλιζόμενη ιδιοκτησία και ελέγχουν περιμετρικά για πιθανές ύποπτες δραστηριότητες. Ο ρόλος τους αφορά την αποθάρρυνση των εγκληματιών, ενώ σε περιπτώσεις συναγερμού βρίσκονται σε 5-15 λεπτά στον χώρο.

Άμεση Επέμβαση + Περιπολία = Πλήρης Αίσθηση Ασφάλειας

Ο συνδυασμός των δύο αυτών υπηρεσιών αποτελεί την απόλυτη προστασία από κάθε ανεπιθύμητη εισβολή και εγκληματική πράξη.  Οι ιδιοκτήτες που μας εμπιστεύονται μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι για κάθε χώρο που προστατεύεται από τον Πάροχο Ασφαλείας Spartan Security.  Είτε ο συναγερμός αφορά την εξοχική ή κύρια κατοικία τους, δεν υπάρχει πανικός, καθώς γνωρίζουν ότι οι έμπειροι άνθρωποί μας βρίσκονται καθοδόν και οι αρμόδιες αρχές έχουν ενημερωθεί. Ενημερωθείτε εδώ για τις υπηρεσίες αυτές και απολαύστε την απόλυτη αίσθηση ασφάλειας.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της Spartan Security

Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Απορρήτου της SPARTAN SECURITY η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της.

iso-27001_2013_2018     iso-9001_2015_2018     iso-14001_2015_2018     iso-45001_2018
iso-22301_2012_2019     iso-39001_2012_2020     iso 37001 2016     iso-20000_2020

Copyright © 2022 Spartan Security. Developed by Centiva Software Solutions

210 92 32 437 Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου Αθήνα 117 43