Υπηρεσία ελέγχου ωραρίου και όπλισης/ αφόπλισης: Γιατί είναι απαραίτητες για κάθε επιχείρηση

Υπηρεσία ελέγχου ωραρίου και όπλισης/ αφόπλισης: Γιατί είναι απαραίτητες για κάθε επιχείρηση


Ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας δεν αφορά μόνο τις ιδιωτικές κατοικίες και τους προσωπικούς μας χώρους. Αντιθέτως πολλαπλή είναι η χρησιμότητα και τα οφέλη που μπορεί να έχει και σε επαγγελματικούς χώρους και εργασιακά περιβάλλοντα.

Η αναγκαιότητα ύπαρξης συστήματος ασφαλείας στον εργασιακό χώρο, δεν έγκειται αποκλειστικά στην αποτροπή εξωτερικών κινδύνων π.χ. διαρρήκτες. Ο πάροχος ασφαλείας Spartan Security γνωρίζει ότι μια επιχείρηση μπορεί να «κινδυνεύει» και από άλλους παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν. Ένας από αυτούς είναι και το ωράριο. Για τον λόγο αυτό, έχει δημιουργήσει την πλήρως εξατομικευμένη για επαγγελματικούς χώρους υπηρεσία ελέγχου ωραρίου και όπλισης/ αφόπλισης.

Τι είναι η υπηρεσία ελέγχου ωραρίου και όπλισης/ αφόπλισης;

Η συγκεκριμένη πρόσθετη υπηρεσία αφορά την επιπλέον πληροφόρηση που επιθυμεί να έχει μία εταιρία όσον αφορά την προσέλευση των εργαζομένων της εντός του καθορισμένου ωραρίου, δίχως την παραβίασή του. Επιπρόσθετα, παρακολουθείται η όπλιση/αφόπλιση του συστήματος σε ακατάλληλες ώρες που δεν θα έπρεπε να πραγματοποιούνται. Αποτελεί υπηρεσία προσαρμοσμένη στις ανάγκες μίας επιχείρησης και προσφέρει πολλά οφέλη στον εκάστοτε εργοδότη.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα χρήσης της υπηρεσίας;

Με την επιλογή της συγκεκριμένης λειτουργίας του συστήματος ασφαλείας, κάθε εργοδότης μπορεί να ενημερώνεται άμεσα και σε καθημερινό βαθμό όλο το 24ωρο στις περιπτώσεις που παρουσιαστεί:

  • Καθυστέρηση στην αφόπλιση του συναγερμού στην έναρξη του ωραρίου
  • Νωρίτερη όπλιση από ότι έχει οριστεί (πριν τη λήξη του ωραρίου)
  • Απαγορευμένη αφόπλιση εκτός του ωραρίου λειτουργίας της επιχείρησης (π.χ. βράδυ, αργίες κτλ.)

Τι να κάνετε για να την αποκτήσετε;

Η συγκεκριμένη υπηρεσία αποτελεί πρόσθετο πακέτο για τους ήδη υπάρχοντες πελάτες που έχουν προτιμήσει να επιλέξουν τον πάροχο ασφάλειας Spartan Security για την προστασία του επαγγελματικού τους χώρου. Ο εργοδότης το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει την υπηρεσία αυτή στο ήδη υπάρχον πακέτο του, προκειμένου να απολαμβάνει όλα τα οφέλη που προαναφέρθηκαν. Κάθε φορά που παρατηρείται κάποια ύποπτη δραστηριότητα ή παραβίαση, το Κέντρο Λήψης Σημάτων επικοινωνεί άμεσα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης ενημερώνοντάς τον για το υφιστάμενο πρόβλημα.

Ενημερωθείτε για την Υπηρεσία ελέγχου ωραρίου και όπλισης/ αφόπλισης, επιλέξτε την και απολαύστε διαρκή ενημέρωση και εξασφάλιση ομαλής ροής σε κάθε εργασιακό χώρο ευθύνης σας.

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
e banner EL