2+1 λόγοι για να εμπιστευτείτε στους ειδικούς την ασφάλεια του γάμου σας

Θέλετε να αναδημοσιεύσετε αυτό το άρθρο στην ιστοσελίδα σας,  να εκτυπώσετε, να αναπαράγετε και να το διανείμετε;

Μπορείτε  μόνο εφόσον φαίνονται καθαρά το λογότυπο της Spartan Security και το σχετικό ενεργό link.

«Όλα του γάμου δύσκολα», έλεγαν οι παλιοί και σίγουρα κάτι ήξεραν. Ωστόσο για εσάς όλα είναι πλέον έτοιμα: Νυφικό, μπομπονιέρες, βέρες, προσκλήσεις, catering, κτήμα, μουσική, πρόβλεψη καλοκαιρινής μπόρας, στολισμός, γαμήλιο ταξίδι, δώρα κουμπάρων… τα πάντα είναι ήδη οργανωμένα στην εν τέλεια. Μπράβο σας!

Σχεδιάζοντας την ημέρα του γάμου σας καλύψατε κάθε πιθανότητα για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Η δική μας εμπειρία ωστόσο λέει πως η ασφάλεια της κατοικίας, των δώρων και των καλεσμένων σας δεν μπορεί να βασιστεί μόνο στην τύχη, χρειάζεται την φροντίδα των ειδικών. Εμείς συνοψίσαμε, αποκλειστικά για εσάς τους μελλόνυμφους, τους 3 βασικούς λόγους της ανάγκης πρόληψης δυσάρεστων συμβάντων, ή ανεπιθύμητων εισβολέων και τους μοιραζόμαστε μαζί σας.

  1. Η μικρή περιουσία δώρων που μένει σπίτι, χρειάζεται φύλαξη

Ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του γάμου σας που με χαρά μοιραστήκατε με όλη την γειτονιά αλλά και τα δημοφιλή social. Ασφαλώς η εγκατάσταση συναγερμού και η σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού της Spartan Security, είναι οι πρώτες και οι απαιτούμενες κινήσεις για την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας σας. Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη σημαντική στιγμή της ζωής σας χρειάζεται επιπλέον επαγρύπνηση. Τα καθήκοντα φύλαξης είναι απαραίτητα λόγω της ημέρας, με την προϋπόθεση να εκτελούνται από έναν επαγγελματία που θα διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία. Μην σας διαφεύγει το γεγονός πως η κλοπή κατά τη διάρκεια χαρμόσυνων events αποτελεί σύγχρονη τάση, καθώς οι επικείμενοι διαρρήκτες ανυπομονούν για τέτοιες ευκαιρίες.

  1. Εσείς και οι καλεσμένοι σας θα εκτιμούσατε μια πολύτιμη εμπειρία ασφαλείας στην δεξίωση

Για τον λόγο αυτό φροντίστε, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, να πλαισιώνεστε διακριτικά από έναν επαγγελματία που φροντίζει τα προσωπικά είδη, τα αυτοκίνητά και τους μικρούς σας προσκεκλημένους. Εξίσου σημαντικό είναι αυτός ο άντρας που επιμελείται την ασφάλειά σας, να βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα και να έχει εκπαιδευτεί για άμεση επέμβαση σε κάθε κατάσταση πανικού ή κινδύνου. Η παρουσία ενός στατικού φύλακα στον χώρο της δεξίωσης αναμφίβολα παρέχει μια επιπλέον ξενοιασιά κατά την διάρκεια της διασκέδασης και αποδεδειγμένα παρατείνει το γλέντι.

  1. Το κόστος της υπηρεσίας αυτής κινείται σε απολύτως λογικά πλαίσια

Είναι ο τελευταίος αλλά εξίσου σημαντικός λόγος να εμπιστευτείτε τους ειδικούς. Αξίζει λοιπόν να δαπανήσετε ελάχιστα επιπλέον χρήματα, προκειμένου να εξασφαλίσετε την ασφάλεια των καλεσμένων και των χώρων σας. ‘Ετσι θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και θα απολαύσετε με σιγουριά και ψυχική ηρεμία, χωρίς απρόοπτα, την σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας.

  • Extra tip: Η στατική ασφάλεια στην γαμήλια κατοικία, ή και στο χώρο εκδήλωσης του γάμου, συνηθίζεται ως το καλύτερο, πιο χρήσιμο και ευφάνταστο δώρο που μπορεί να κάνουν οι γονείς του ζευγαριού.

 

Πάρτε προσφορά τώρα

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της Spartan Security

Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Απορρήτου της SPARTAN SECURITY η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της.

iso-27001_2013_2018     iso-9001_2015_2018     iso-14001_2015_2018     iso-45001_2018
iso-22301_2012_2019     iso-39001_2012_2020     iso 37001 2016     iso-20000_2020

Copyright © 2022 Spartan Security. Developed by Centiva Software Solutions

210 92 32 437 Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου Αθήνα 117 43