12 ερωτήσεις για την ηλεκτρονική 24ωρη φύλαξη, που ίσως δεν γνωρίζεις τις απαντήσεις

Θέλετε να αναδημοσιεύσετε αυτό το άρθρο στην ιστοσελίδα σας,  να εκτυπώσετε, να αναπαράγετε και να το διανείμετε;

Μπορείτε  μόνο εφόσον φαίνονται καθαρά το λογότυπο της Spartan Security και το σχετικό ενεργό link.

 

Εγκαταστήσατε σύστημα συναγερμού για να κοιμάστε ήσυχοι.

Επενδύσατε στην ασφάλεια της οικογένειάς σας και ήρθε η ώρα να τον ενεργοποιήσετε.

Πριν χαρείτε έναν αληθινά ξένοιαστο ύπνο συγκεντρώσαμε κάποιες ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε την σημασία της σύνδεσης του συναγερμού σας με ένα αξιόπιστο 24ωρο Κέντρο Λήψης και διαχείρισης σημάτων συναγερμού και εικόνας.

Ακόμη κι αν γνωρίζετε τα βασικά, ίσως σας διαφεύγουν κάποιες νέες υπηρεσίες υψηλής εξειδίκευσης, όπως προκύπτουν από τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και τις ραγδαίες τηλεπικοινωνιακές εξελίξεις στην Ελλάδα του σήμερα.

Ξεκινάμε λοιπόν:

 1. Πως γίνεται η σύνδεση;

Η σύνδεση του συναγερμού με τον πάροχο της ηλεκτρονικής ασφάλειας γίνεται μέσω της τηλεφωνικής γραμμής, ή ασύρματα μέσω ειδικής συσκευής Gprs με κάρτα sim.

       2 . Μπορώ να συνδεθώ με ό,τι συναγερμό κι αν έχω;

Η απάντηση είναι «ναι», εφόσον βέβαια απευθυνθείτε σε ένα σύγχρονο Κέντρο Λήψης Σημάτων όπου διαθέτει τεχνολογία και υποδομές ώστε να εξυπηρετεί κάθε πρωτόκολλο επικοινωνίας.

 1. Πότε ενημερώνομαι;

Αν διαπιστωθεί κίνδυνος, (παραβίαση, διακοπή επικοινωνίας, φωτιά, σιωπηλός συναγερμός κλπ.)  ενημερώνονται οι Αρχές και όποια τηλέφωνα επιλέξετε.

 1. Που θα ξέρω ποιο σημείο του χώρου μου παραβιάστηκε;

Σε κάθε ενεργοποίηση της σειρήνας ενημερώνεστε για το ποιοι χώροι σας παραβιάστηκαν και με ποια σειρά, καθώς και για το αν υπάρχει αποκατάσταση (σε περίπτωση απλής βλάβης ή λάθος χειρισμού).

 1. Κι αν κοπεί το ρεύμα;

Σε διακοπή ρεύματος μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα (χρήσιμο για χώρους με ψυγεία, νοσηλευτικό εξοπλισμό κλπ.).

 1. Αν απειληθώ υπάρχει λύση;

Σε περίπτωση που σας απειλήσουν έχετε δυνατότητα να στείλετε σιωπηλό συναγερμό με ασύρματο μπουτόν ώστε να ειδοποιηθούν άμεσα οι Αρχές.

 1. Τι θα γίνει αν ο συναγερμός μου έχει βλάβη;

Η καλή λειτουργία του συναγερμού ελέγχεται μια φορά το 24ωρο σε ενσύρματες συνδέσεις και εσείς λαμβάνετε SMS αποτυχίας επικοινωνίας αν υπάρχει πρόβλημα. Σε  ασύρματες συνδέσεις μέσω  GPRS η επικοινωνία ελέγχεται  κάθε 3 λεπτά και εσείς θα λάβετε άμεσα τηλεφωνική ενημέρωση ή SMS.

 1. Θα έχω συναγερμό εάν μου κόψουν τα καλώδια του τηλεφώνου;

Ακόμα κι αν σας κόψουν τα καλώδια του τηλεφώνου με συσκευή GPRS, το σήμα συναγερμού πηγαίνει στο Κ.Λ.Σ.  ασύρματα μέσω global sim.

 1. Πως μπορώ να ελέγχω εάν ο συναγερμός οπλίζει/αφοπλίζει στην ώρα του από χρήστες που εγώ εξουσιοδότησα, (βοηθητικό προσωπικό, ανήλικα παιδιά, φιλοξενούμενοος κλπ);

Μπορείτε να ελέγχετε το ωράριο του προσωπικού σας ή όσων κινούνται στο σπίτι σας, αν επιλέξετε να ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή με SMS για παραβιάσεις ωραρίου των χρηστών.

 1. Έχω βάλει κάμερες, ποιος τις ελέγχει;

Αν το επιθυμείτε, εφόσον υπάρχει εγκατάσταση CCTV οι χειριστές του Κ.Λ.Σ έχουν την δυνατότητα να βλέπουν on-line τον χώρο, μόνο τη στιγμή του συναγερμού.

 1. Μπορώ να τον οπλίζω/ αφοπλίζω από μακριά;

Βεβαίως και μπορείτε  αν το σύστημά σας διαθέτει GPRS. Μιλάμε πλέον για ένα «έξυπνο συναγερμό»  που σας επιτρέπει απομακρυσμένο χειρισμό του συναγερμού σας μέσω Smart-phone.

 1. Πως μπορώ να ενημερώνομαι για την κατάσταση του συναγερμού μου εκτός από τηλεφωνικά;

Αποκλειστικά αν είστε συνδεδεμένος με την Spartan Security, μπορείτε να κάνετε χρήση του Mobile App My Spartan και να έχετε πρόσβαση στο status του συστήματός σας όλο το 24ωρο real time, χωρίς χρέωση.

 

Ολοκληρώστε την ασφάλειά σας και αξιοποιήστε πλήρως όλες τις δυνατότητες του συστήματός σας με τη Spartan Security.

Κρατάμε το δόρυ της ασφάλειας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της Spartan Security

Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Απορρήτου της SPARTAN SECURITY η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της.

iso-27001_2013_2018     iso-9001_2015_2018     iso-14001_2015_2018     iso-45001_2018
iso-22301_2012_2019     iso-39001_2012_2020     iso 37001 2016     iso-20000_2020

Copyright © 2022 Spartan Security. Developed by Centiva Software Solutions

210 92 32 437 Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου Αθήνα 117 43