11 δικαιολογίες για να αποφύγετε την τοποθέτηση συναγερμού !

Θέλετε να αναδημοσιεύσετε αυτό το άρθρο στην ιστοσελίδα σας,  να εκτυπώσετε, να αναπαράγετε και να το διανείμετε;

Μπορείτε  μόνο εφόσον φαίνονται καθαρά το λογότυπο της Spartan Security και το σχετικό ενεργό link.

1. Είναι ακριβός, δεν είναι εποχή για επιπλέον έξοδα.

Η πρώτη και ίσως η πιο βάσιμη δικαιολογία, ωστόσο το κόστος εγκατάστασης ενός συναγερμού είναι πιο προσιτό από ποτέ και υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις για κάθε τσέπη. Δυστυχώς οι διαρρήκτες δεν κάνουν διακρίσεις, μην τους το κάνετε εύκολο.

2. Με φυλάει ο σκύλος μου.

Ο πιστός σας σκύλος-φύλακας είναι πραγματικά ένα αποτρεπτικό μέτρο ασφαλείας. Σίγουρα είναι έτοιμος να διακινδυνεύσει ακόμα και την ζωή του για να σας προστατέψει. Παρόλα αυτά οι μελέτες δείχνουν πως αν και ένας σκύλος μπορεί να κάνει δύσκολη τη ζωή ενός εισβολέα, δεν είναι όσο αποτελεσματικός νομίζετε.

3. Είμαι οπλισμένος.

Ένα όπλο στο σπίτι, στην πραγματικότητα είναι μεγαλύτερος μπελάς από μια πιθανή εισβολή. Ξανασκεφτείτε το!

4. Αντιπαθώ την τεχνολογία, είναι περίπλοκη.

Κανείς δεν θα ζητήσει να γίνετε γκουρού της τεχνολογίας εκτός βέβαια αν σκοπεύετε να εγκαταστήσετε μόνοι σας τον συναγερμό. Εφόσον απευθυνθείτε σε έναν πιστοποιημένο εγκαταστάτη θα καταλάβετε πόσο απλή είναι η χρήση του.  Τα σύγχρονα συστήματα είναι πιο απλά παρά ποτέ. Αξίζει να ενημερωθείτε!

5. Δεν θέλω να ενοχλώ την γειτονιά χωρίς λόγο.

Ο «ψευτοσυναγερμός» είναι συνήθως αποτέλεσμα ενός κακού συστήματος και μιας πρόχειρης εγκατάστασης. Ένα αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας από υπεύθυνους εγκαταστάτες δεν θα χτυπάει ποτέ χωρίς λόγο, ούτε θα σας ξυπνάει επειδή πέρασε ένα όχημα καθαριότητας έξω από το παράθυρο σας.

6. Είμαι διαρκώς στο σπίτι / λείπω συνέχεια.

Καταλαβαίνετε βέβαια πως οι δύο αυτές δικαιολογίες είναι αβάσιμες. Είτε μένετε σπίτι για να το φυλάτε, είτε θεωρείτε πως αν λείπετε δεν κινδυνεύετε, απλά υπεκφεύγετε ενός κινδύνου που σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να ελέγξετε χωρίς την βοήθεια των ειδικών.   

7. Μένω σε ασφαλή περιοχή.

Αν είναι πράγματι έτσι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κλειδώνετε τις πόρτες σας. Αυτό ίσχυε άλλες εποχές. Σήμερα καταγράφονται καθημερινά παραβιάσεις στα σπίτια, ανεξάρτητα από την περιοχή.

8. Έβαλα σήμανση πως ο χώρος μου φυλάσσεται.

Χωρίς σχόλιο. Αν νομίζετε πως ένας επαγγελματίας διαρρήκτης δεν μπορεί να ξεχωρίσει εάν ένας χώρος φυλάσσεται στην πραγματικότητα ή όχι, μάλλον αυταπατάσθε.

9. Μπαινοβγαίνουμε διαρκώς στο σπίτι, είναι ανέφικτο ενεργοποιούμε συνέχεια τον συναγερμό.

Στα σύγχρονα συστήματα συναγερμών  υπάρχουν λύσεις για όλα. Μπορείτε να έχετε ένα ασύρματο μπουτόν για τους ηλικιωμένους, μια εφαρμογή στο κινητό  των εφήβων, διαφορετικά πληκτρολόγια με ξεχωριστές ζώνες όπου χρειάζεται και επιλεκτική πρόσβαση των χρηστών στον κάθε χώρο σας,  Εμπιστευτείτε την τεχνολογία!

10. Οι εταιρείες Security έχουν κακή φήμη και δεν τις εμπιστεύομαι. 

Προφανώς η άποψή αυτή οφείλεται στην εμπειρία όσων έκαναν κακή επιλογή.  Ωστόσο, μια πιστοποιημένη εταιρεία από την ΕΛ.ΑΣ. με αξιόπιστους συνεργάτες και τεχνική επάρκεια, είναι πλέον εύκολο να την ανακαλύψετε, ξεκινήστε έρευνα σήμερα!

11. Σε εμένα δεν θα συμβεί.

Από καρδιάς ευχόμαστε ποτέ και σε κανέναν να μην συμβεί παραβίαση στον χώρο του.  Η εμπειρία μας ωστόσο μας λέει πως  δυστυχώς είναι μια ανέφικτη ευχή. Μην περιμένετε να συμβεί και σε εσάς. Προστατέψτε την περιουσία σας και όσους αγαπάτε, πριν διαπιστώσετε από προσωπική εμπειρία, πόσο αναγκαίο είναι.

 

 

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της Spartan Security

Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Απορρήτου της SPARTAN SECURITY η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της.

iso-27001_2013_2018     iso-9001_2015_2018     iso-14001_2015_2018     iso-45001_2018
iso-22301_2012_2019     iso-39001_2012_2020     iso 37001 2016     iso-20000_2020

Copyright © 2022 Spartan Security. Developed by Centiva Software Solutions

210 92 32 437 Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου Αθήνα 117 43