Spartan Security New Generation

Η αναπαραγωγή και η διάδοση του παρόντος περιεχομένου (ή τμήματός του), επιτρέπεται.

Ωστόσο πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από την ένδειξη της πηγής: Spartan Security και οι φωτογραφίες με τα λογότυπα να μην έχουν υποστεί καμία επεξεργασία. Το ίδιο ισχύει και για αναδημοσίευση του άρθρου σε ιστοσελίδες, με την προϋπόθεση να εμφανίζεται το σχετικό ενεργό link..

Nea

Στα πλαίσια διεύρυνσης και ανάπτυξης της δυναμικής της στον κλάδο, η Spartan Security ως ο  κορυφαίος  πάροχος ηλεκτρονικής ασφάλειας προχωράει δυναμικά στην επέκταση των δραστηριοτήτων της, εκπροσωπώντας επίσημα την EBS στην Ελλάδα.

Η EBS έχει 30 χρόνια παρουσία και πλούσια εμπειρία στην διεθνή αγορά ασφαλείας, (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αμερική και Αυστραλία), στους τομείς της έρευνας, ανάπτυξης και κατασκευής συστημάτων ασφαλείας και παρακολούθησης. Έχοντας στο ενεργητικό της πολλές παγκόσμιες διακρίσεις και πιστοποιήσεις από όλους τους διεθνείς αρμόδιους φορείς, η EBS με έδρα την Πολωνία, εξειδικεύεται στην παραγωγή συσκευών που λειτουργούν με τεχνολογίες GSM/GPRS/SMS, RFID και GPRS και διαθέτει εμπειρία σε M2M.

Σκοπός της νεοσύστατης αυτής συνεργασίας είναι, η αποτελεσματική εξυπηρέτηση των αναγκών κάθε πελάτη με την χρήση των τελευταίων τεχνολογιών. Κύρια διαφοροποίηση από τις διαθέσιμες λύσεις είναι η θεαματική αναβάθμιση της λειτουργικότητας σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος των προϊόντων, που τα καθιστά ανταγωνιστικά για την ελληνική αγορά, παρά τα πολλαπλά τεχνολογικά τους οφέλη.

Βασική φιλοσοφία της ομάδας της Spartan Security είναι να παρέχει στους πελάτες της αξιόπιστα, ποιοτικά και διαχρονικά προϊόντα και υπηρεσίες, προηγμένης τεχνολογίας, εύχρηστα στον τελικό χρήστη και απλά στον προγραμματισμό, σε μια ιδανική αναλογία κόστους, αξίας και ποιότητας.

Η Spartan Security με την κίνηση αυτή επεκτείνεται δυναμικά στον τομέα εμπορίας προηγμένων συστημάτων ασφαλείας κι εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης, παραμένοντας πιστή στις τρείς γνώριμες βασικές της αρχές:

  • Ισχυρή τεχνική γνώση των εξελίξεων της διεθνούς αγοράς για ένα μακροπρόθεσμο σχεδιασμό λύσεων ασφαλείας υψηλών απαιτήσεων.
  • Χρήση νέων τεχνολογιών στην παραγωγή, με ακατάπαυστο ρυθμό επενδύσεων σε κάθε βήμα ανάπτυξης.
  • Παροχή καινοτόμων υπηρεσιών ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας, με διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και μια ξεκάθαρη επαγγελματική σχέση για κάθε συνεργάτη.

Η στρατηγική συνεργασία με την EBS ενδυναμώνει την θέση της Spartan Security στον κλάδο, αποτελεί εγγύηση για πρόοδο, της εξασφαλίζει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά και την παγιώνει ως η Νο1 επιχείρηση στις επιλογές των καταναλωτών και των επαγγελματιών στην ολοκληρωμένη ασφάλεια πανελλαδικά.

Περισσότερα

?>
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της Spartan Security

Τα προσωπικά σας δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Απορρήτου της SPARTAN SECURITY η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της.

iso-27001_2013_2018     iso-9001_2015_2018     iso-14001_2015_2018     iso-45001_2018
iso-22301_2012_2019     iso-39001_2012_2020     iso 37001 2016     iso-20000_2020

Copyright © 2022 Spartan Security. Developed by Centiva Software Solutions

210 92 32 437 Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου Αθήνα 117 43