ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Βασική Υπηρεσία Κέντρου Λήψης Σημάτων Συναγερμού

Η Spartan Security λαμβάνει ψηφιακά σήματα επείγουσας ανάγκης, από το σύστημα συναγερμού του ασφαλιζόμενου χώρου, που αξιοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό στον τομέα της ασφάλειας :

 • Σήμα Διάρρηξης

Άμεση ειδοποίηση των Αστυνομικών Αρχών, του συνδρομητή και των τηλεφώνων βοηθείας που έχουν δοθεί. Ταυτόχρονη ενημέρωση για το τμήμα/ζώνη του χώρου που παραβιάστηκε.

 • Σήμα Πυρκαγιάς

Άμεση ειδοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, του συνδρομητή και των τηλεφώνων βοηθείας, με την προϋπόθεση στον χώρο να έχει εγκατασταθεί, πέραν του συστήματος συναγερμού και σύστημα πυρανίχνευσης.

 • Σήμα Προσωπικής Απειλής

Σε επείγουσα ανάγκη προσωπικής απειλής, χωρίς να ηχεί συναγερμός στον ασφαλιζόμενο χώρο, λαμβάνεται σήμα σιωπηλού συναγερμού και προσωπικής απειλής. Ταυτόχρονα ειδοποιούνται οι Αρχές για το υπερεπείγον του περιστατικού.

 • Σήμα Ιατρικής Ανάγκης

Σε έκτακτη ιατρική ανάγκη ευπαθών συνδρομητών, με το πάτημα ενός ειδικού ασύρματου μπουτόν του χρήστη, ειδοποιείται άμεσα ο προσωπικός γιατρός ή η ασφαλιστική εταιρεία ή επιλεγμένο συγγενικό πρόσωπο που έχει υποδείξει ο συνδρομητής. Βασική προϋπόθεση στο σύστημα να έχει συνδεθεί το ασύρματο κατάλληλο μπουτόν.

 • Σήμα Πτώσης Μπαταρίας Συστήματος

Σε σήμα πτώσης μπαταρίας του συστήματος, ενημερώνεται το συντομότερο ο υπεύθυνος τεχνικός για την άμεση αποκατάσταση των μπαταριών (η αντικατάσταση των μπαταριών γίνεται με δαπάνη του συνδρομητή).

 • Σήμα Διακοπής Ρεύματος

Σε λήψη σήματος διακοπής ρεύματος ενημερώνεται ο συνδρομητής μετά από δύο ώρες, εφόσον δεν υπάρξει αποκατάσταση.  Μπορεί να γίνει και άμεση ειδοποίηση ανάλογα την ιδιαιτερότητα του κάθε χώρου. Το σύστημα συναγερμού έχει αυτονομία λειτουργίας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περίπου 10-12 ώρες.

 • Σήμα Ελέγχου Συστήματος Δοκιμή

Σε περίπτωση μη λήψης προγραμματισμένου σήματος 24ωρου τεστ, ενημερώνεται αυτοματοποιημένα το συντομότερο ο υπεύθυνος τεχνικός και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες προς αποκατάσταση πιθανής βλάβης του συστήματος ή των τηλεπικοινωνιακών παρόχων. Υπάρχει η δυνατότητα για απευθείας ειδοποίηση του συνδρομητή ή του υπεύθυνου τεχνικού για μη λήψη 24ωρου τεστ με γραπτό μήνυμα SMS / Viber ή άλλη πλατφόρμα γραπτής επικοινωνίας, ανάλογα την ιδιαιτερότητα του κάθε χώρου.

 • My SPARTAN

Μια υπηρεσία αποκλειστικά για τους συνδρομητές της Spartan Security, που παρέχει πλήρη ενημέρωση, διαθέσιμη στο κινητό χωρίς κόστος. Με απόλυτη ασφάλεια ο συνδρομητής απολαμβάνει on-line αυτοματοποιημένη πληροφόρηση, για την κατάσταση του συναγερμού του. Ο κάτοχος έχει ηλεκτρονική πρόσβαση σε κάθε θέμα ασφαλείας που αφορά το status του συστήματός του, τις ζώνες, τους χρήστες, τις οδηγίες χειρισμού, τα προσωπικά στοιχεία, το ιστορικό των πληρωμών του και πολλά άλλα.

Πρόσθετες Υπηρεσίες

Yπηρεσία Οπτικής Επιβεβαίωσης Συναγερμού

Όταν υπάρξει παραβίαση, συνεπώς συναγερμός στον φυλασσόμενο χώρο, οι χειριστές μέσω της υπηρεσίας Video Verification, έχουν απομακρυσμένη οπτική επαφή, παράλληλα με το σήμα συναγερμού. Η εικόνα που βλέπουν ζωντανά, τους δίνει τη δυνατότητα να περιγράψουν αναλυτικά το περιστατικό και να προβούν σε ανάλογες ενέργειες εφόσον γνωρίζουν αν οι παραβιάσεις είναι ψευδείς π.χ. λόγω κακής χρήσης, καιρικών συνθηκών, τεχνικής βλάβης κ.α. ή αν πρόκειται για αληθινή απειλή, ένοπλη ληστεία, βανδαλισμό καθώς και τον ακριβή αριθμό δραστών, το σημείο εισόδου και τις κινήσεις τους.

Υπηρεσία GPRS

Mε τη χρήση της τεχνολογίας GPRS παρακάμπτεται η χρήση σταθερής τηλεφωνίας προσφέροντας ασύρματη και αδιάλειπτη επικοινωνία. Τα πλεονεκτήματα του GPRS έναντι της σύνδεσης με σταθερή τηλεφωνία είναι:

 • Αποφυγή πιθανότητας δολιοφθοράς
 • Ταχύτητα
 • Δυνατότητα σύνδεσης κινητών χώρων

Το GPRS επιτρέπει τη χρήση της κάρτας Global Sim και συνεργάζεται με όλους τους παρόχους για την μόνιμη λήψη σήματος.

Έλεγχος Ωραρίου

Με τηλεφωνική κλήση σας ενημερώνουμε για την πιθανή:

 • Καθυστέρηση αφόπλισης στην έναρξη του ωραρίου: (το πρωί)
 • Καθυστέρηση όπλισης (υπενθύμιση) στην λήξη του ωραρίου: (το βράδυ)
 • Είσοδο εξουσιοδοτημένων χρηστών στην επιχείρησή σας (επίπεδο ασφαλείας) σε χρόνο εκτός ωραρίου λειτουργίας

(επίπεδο ασφαλείας) σε χρόνο εκτός ωραρίου λειτουργίας

Ενημέρωση Όπλισης/Αφόπλισης (Οn-Off)

Με τηλεφωνική κλήση σας ενημερώνουμε πότε οπλίστηκε και αφοπλίστηκε το σύστημα συναγερμού και από ποιόν χρήστη.

Υπηρεσία Ενημέρωσης με γραπτό μήνυμα

Μία από τις παροχές της Spartan Security είναι η ειδοποίηση των συνδρομητών της με γραπτό μήνυμα σε όποια κινητά τηλέφωνα εκείνοι επιλέξουν και σε όποια σήματα επιθυμούν, όλο το 24ωρο.

Επιπλέον μπορούν να ειδοποιούνται άμεσα, με τον ίδιο τρόπο για παραβιάσεις ωραρίου λειτουργίας, είσοδο χρηστών σε μη εργάσιμες ώρες, καθυστέρηση όπλισης του συστήματος ασφαλείας ή για οποιαδήποτε άλλη προεπιλεγμένη ενέργεια αιτηθεί ο κάθε συνδρομητής.

Υπηρεσία Επιπρόσθετης Ενημέρωσης

Με αυτή την υπηρεσία, η υποχρέωση για κάποιο συμβάν στον ασφαλιζόμενο χώρο, δεν ολοκληρώνεται με την ειδοποίηση του πρώτου τηλεφώνου που απάντησε στην κλήση, αλλά συνεχίζεται από τους χρήστες του Κέντρου Λήψης Σημάτων, καλώντας σε όποια τηλέφωνα επικοινωνίας έχει υποδείξει ο συνδρομητής προς ενημέρωση.

Ενημέρωση test

Ο συνδρομητής επιλέγει να ενημερώνεται τηλεφωνικά στη περίπτωση που δεν ληφθεί το προγραμματισμένο σήμα ελέγχου 24ωρου test. Αποστέλλετε τηλεφωνική ειδοποίηση να ελέγξει τη λειτουργία της τηλεφωνικής του γραμμής και κάνει δοκιμή του συναγερμού ώστε να επιβεβαιώσει ότι το σύστημά του λειτουργεί κανονικά. Με αυτό το τρόπο διασφαλίζεται η σωστή λειτουργία της ασφάλειας του συστήματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL