ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ

Υπηρεσία Άμεσης Επέμβασης

Η Spartan Security συμπληρώνοντας την υπηρεσία του Κέντρου Λήψης Σημάτων σε περίπτωση διάρρηξης, εκτός από την τηλεφωνική ενημέρωση των Αρχών και των ιδιοκτητών, ειδοποιεί άμεσα επανδρωμένο όχημα το οποίο αποστέλλεται στο χώρο παραβίασης, έχοντας την πληροφόρηση από τον χειριστή για όποιο τμήμα της ζώνης του χώρου παραβιάστηκε. Ανάλογη διαδικασία πραγματοποιείται σε περίπτωση ενέδρας (προσωπικής απειλής), όπου ο χρήστης του συστήματος πατώντας το ειδικό μπουτόν, ενημερώνει σιωπηλά την Spartan Security δίνοντας σήμα κινδύνου ιδιαίτερου χαρακτήρα, για απειλή της ανθρώπινης ζωής. Στις περιπτώσεις αυτές, αλλά και σε μεμονωμένη περίπτωση που ο ιδιοκτήτης ζητήσει τον έκτακτο έλεγχο για λόγους ασφάλειας κάποια συγκεκριμένη ώρα της νύχτας, (π.χ. παράξενοι θόρυβοι, ασυνήθιστη κίνηση εξωτερικά κ.α.), αποστέλλεται Άμεση Επέμβαση με ειδικά εξοπλισμένα οχήματα και εκπαιδευμένο προσωπικό. Εφόσον διαπιστωθεί παραβίαση, το προσωπικό ασφαλείας θα παραμείνει στο χώρο μέχρι την άφιξη της Ελληνικής Αστυνομίας και των υπευθύνων του κτιρίου, ώστε να αποτραπεί περαιτέρω παραβίαση και να γίνει ολοκληρωτικός έλεγχος του κτιρίου.

Υπηρεσία Περιπολίας & Άμεσης Επέμβασης

Η Spartan Security παρέχει στους συνδρομητές της, τη δυνατότητα να απολαύσουν την απόλυτη αίσθηση ασφάλειας την νύχτα, μέσω της υπηρεσίας Περιπολίας και Άμεσης Επέμβασης. Οι περιπολίες πραγματοποιούνται με ειδικά εξοπλισμένο στόλο οχημάτων και άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, ανάλογα με τις ανάγκες των συνδρομητών, με στόχο την αποτροπή κάθε είδους κακόβουλων ενεργειών. Οι περιπολούντες φύλακες, κατά τη διάρκεια της νύχτας, πραγματοποιούν περιπολίες, ελέγχοντας κάθε σημείο του χώρου και πραγματοποιώντας τακτικούς επιτόπιους ελέγχους περιμετρικά, ενώ παράλληλα επεμβαίνουν άμεσα στην περίπτωση ειδοποίησης από το 24ώρο Κέντρο Λήψης Σημάτων για συναγερμό, δηλαδή για πιθανή παραβίαση του χώρου. Εφόσον διαπιστωθεί παραβίαση, ειδοποιείται η Ελληνική Αστυνομία και οι υπεύθυνοι του κτιρίου, ώστε να μεταβούν για επιπλέον έλεγχο. Η περίπολος θα παραμένει στον χώρο μέχρι την άφιξή τους, αποτρέποντας να συμβεί επιπλέον παραβίαση ή δολιοφθορά.

Υπηρεσία Στατικής Φύλαξης

Με την υπηρεσία Στατικής Φύλαξης, υπάρχει πλήρης, ενδελεχής και διαρκής έλεγχος όλων των φυλασσόμενων χώρων της αρμοδιότητας κάθε φύλακα, όχι μόνο για τις περιπτώσεις απειλής, αλλά και για τη συνεχή αξιολόγηση των υφιστάμενων μέσων προστασίας του χώρου, όπως σύστημα ασφαλείας, εισόδους, περιφράξεις και πυροσβεστικά μέσα. Ο σχολαστικός έλεγχος εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, πραγματοποιείται από ένα αξιόπιστο, υπεύθυνο, εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, με νόμιμη άδεια security και συνεχή επιμόρφωση στις πιο σύγχρονες διαδικασίες στατικής φύλαξης, ώστε να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις ολοένα αυξανόμενες μορφές κινδύνου.

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Υπηρεσία Maritime

Υπηρεσία Ασφάλειας Αερολιμένων & Αερομεταφορών

Υπηρεσία Προστασίας Επίσημων Προσώπων (VIP service)

Υπηρεσία Φύλαξης & Περιπολίας με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνία
Αγ. Αναργύρων 40, Κορωπί 194 00
Δ. Σέχου 17 & Αντιμαχίδου, Αθήνα 117 43
info@spartan.gr
210 92 32 437

ΓΕΜΗ: 86872902000

facebook instagram twitter youtube linkedin tik-tok
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
 
espa-banner
great-place-to-work-certified
e banner EL